Makine qepese

Detajet e produktit


Makine qepese dore, Dizenjuar per qepje te shpejta dhe praktike ne moment duke e bere te thjeshte kete proces edhe per joprofesionistet, Mund te qepni edhe nderkohe qe mbani rroben veshur, Ideale edhe per te dizenjuar copat e ndryshme sipas stilit tuaj apo edhe rrobat e kukullave, E pershtatshme ne cdo material, Operim i thjeshte vetem me nje dore, Funksionon me 4 bateri te llojit: AA. Dimensione: 21cm X 3.5cm X 6.5cm.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  15/10/2019 01:47:26

  Po ne ersek e sillni