Makine per cigare

Detajet e produktit


Makine elektrike per paketimin e cigareve, Nje pajisje kaq e nevojshme per ju qe pini duhanin, Fale kesaj makine ju mund te mbeshtillni duhanin ne menyre teper te lehte, Mjafton te vendosni letern e cigarese tek tubi, te hidhni duhanin ne vendin e posacem dhe te shtypni butonin, Ne pak kohe ju do keni gati cigaren tuaj, Makina punon me energji 220 volt dhe eshte teper ekonomike pasi nuk shpenzon pothuajse fare energji.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  22/02/2020 04:40:25

  Sa ben kjo makina per cigare