Kompresor Ajri

Detajet e produktit


Kompresor Ajri portativ, menyra me e thjeshte dhe praktike per te mbushur gomat tuaja, Mjafton thjesht ta vini ne prize dhe ai do te fryeje gjithcka ne pak sekonda, Dizajni i saj kompakt është i përkryer edhe per fryerjen e dyshekëve te ajrit, biçikletat dhe topa sportive, Ndalon automatikisht në momentin qe arrihet sasia e duhur e mbushjes me ajer duke ju dhene keshtu siguri ne perdorim, Pajsiur edhe me ndricim LED, Me kabell te fuqishem per makine me gjatesi 14 ft , ne paketim vjen se bashku me aksesoret perkates.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet