Set per Makine

Detajet e produktit


Nje set teper funksional dhe efektiv per drejtimin e llamarinave te makines, Tashme nuk keni nevoje ta dergoni makinen ne servis pasi mund ta rregulloni ate vete, teper e thjeshte ne perdorim, rezultate ne vetem 3 hapa te thjeshte, Bere nga materiale te sigurta dhe kushdo mund ta perdore ate.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.