Video Projector Canon

Detajet e produktit


Video Projector Canon Modeli: LV-X320, Projektoni imazhe të mprehta me cilësi të lartë në rezolucionin klasik XGA 1024 x 768 piksele, Ngjyra të ndritshme dhe te zeza të thella me 3,200 lumen dhe një raport kontrasti 10,000: 1, Imazhe të hollësishme falë panelit DLP, Lente zmadhimi manuale 1.1 x për vendosje fleksibël, Pajisur me porte HDMI kompatibel me MHL, Altoparlanti i integruar 10W, Llambë me merkur me presion super të lartë 210 W, Madhësia e Ekranit: 60" - 180" (122 x 91cm - 366 x 274cm), Raport Projeksioni: 1.96 - 2.15:1.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet