Drita Per Biciklete

Detajet e produktit


Drita per biciklete Mund ti vendosni lehtesisht ne timoni e bicikletes dhe ndriconi rrugen gjate nates Me drita Led te fuqishem dhe material silikoni Vijne ne paketim 2 cope me ngjyre blu ose te kuqe

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet