Kompresor makine

Detajet e produktit


Kompresor makine me drite emergjence Qe mos te ngeleni asnjehere ne rruge Mjaft i fuqishem , trup celiku Me kabull qe punon tek vendi i cigares 12 V Fuqia 150 psi Ekran tregues presioni Me kembeza kunder vibrimit Punon ne temperatura nga (-60) - (+60) grade celcius Gjatesia e kabullit te karikimit 2.8 meter Gjatesia e tubit te kompresorit 1 meter Me 3 koka te ndryshme dalese I pershtatshem per cdo lloj gome , makine ,motorri apo biciklete , topa , lodra dhe komardare

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet

  • Avatar    

    Perdorues

    29/10/2018 12:31:32

    Po garanci ka kompresori