Mbajtese multifunksionale per makine

Detajet e produktit


Mbajtese pijesh dhe aksesoresh per makine qe vendoset tek hapesira vakante e pijeve. Hapesire e bollshme per 2 pije te ndryshme ,per telefonin,celsat,monedhat,syzet,cigaret dhe aksesore te tjere. Lehtesisht i montueshem/cmontueshem. Me permasa 19*9 cm

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet