Mbajtese pijesh

Detajet e produktit


Mbajtese pijesh per makine me hapesire midis sendiljeve. Hapesire e bollshme per 2 pije te ndryshme ,per telefonin,celsat,monedhat,syzet,cigaret dhe aksesore te tjere. Hapesire speciale per lapsa apo stilolapsa. Material PVC, lehtesisht i montueshem/cmontueshem. Me permasa 28*10*21 cm

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet