Mbajtese pijesh per makine

Detajet e produktit


Eshte kaq e nevojshme,sidomos ne makinat qe nuk kane hapesire te vecante per pijet Ja ku vjen zgjidhja ,mbajtese pijesh per makine qe vihet te ventilatori makines Tashme skeni pse shqetesoheni me ku ta lini shishen,kanacen,apo kafene e mengjesit pa patur frike se do ju derdhet Universale,pershtatet per cdo lloj makine,dhe fiksohet mjaft mire Madje mund ta ngrohni ose ta ftohni pijen sipas deshires Ne ngjyre te zeze dhe gri Nese merrni 2,vijne me cmim 1490 leke.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet