Termus elektrik per makine

Detajet e produktit


Termus i pershtatshem per makinen tuaj me ngrohje dhe ftohje Ka nje kapacitet mbajtes 12 litra Me buton ndezje dhe fikje dhe nje fuqi prej DC 12V Me dy ndarje nje te madhe dhe nje te vogel per çdolloj produkti, Ka fishe qe mund te vendoset tek makina per karikim Nuk ze shume vend dhe eshte mjaft praktik ne cdo stine Mbani gjithcka qe ju duhet ne udhetimet e gjata, te fresketa.Termusi ftoh 10 deri ne 20 grade celsius poshte tempertaures se ambientit.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.