Cakmak Me Karikim

Detajet e produktit


Cakmaku me karikim përdor bateri të litiumit të ringarkueshëm për furnizim në vend të gazit ose karburantit për energji. Funksionon me kabllo USB dhe shume i pershtatshem ne cdo kusht te motit, Mjafton te shtypni butonin perkates dhe ai ndizet, Eshte nje produkt i ri me cilesi te larte, ekologjik dhe mjaft ekonomik...Dizanj ne mode qe ju ben shume te vecante...perfekte per koleksion tuaj po pse jo edhe nje dhurate per miqte që ndoshta kurrë nuk e kanë përdorur apo parë një më parë!

Mbrojtja e Blerësit
 • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
 • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet

 • Avatar    

  Perdorues

  09/03/2019 10:09:34

  a mund te shkruhet dicka ne cakmak ndonje emer apo inicial

 • Avatar    

  Perdorues

  09/03/2019 10:09:35

  a mund te shkruhet dicka ne cakmak ndonje emer apo inicial