Ngrohese per duart

Detajet e produktit


Dhe arush dhe ngrohese per duart Me uje Mjafton ta lini disa minuta ne prize dhe mund ta perdorni per te ngrohur duart apo cdo pjese te trupit tuaj Me pjese te ndashme Pastrohet shume lehte

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet

  • Avatar    

    Perdorues

    01/03/2018 06:33:13

    Pershendetje. Ju lutem me tregoni cfar dimensionesh ka kur behet si borse. Faleminderit per mirkuptimin.