Mp3 Wireless CARG8 & Karikues

Detajet e produktit


Degjo muzike dhe bej telefonata nderkohe qe nget makinen. Lidhet me bluetooth me telefonin tuaj, gjithashtu mund te perdoret dhe si karikues.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet