Furce pluhurash

Detajet e produktit


Furce pluhurash,material pambuk shume i mire dhe i bute qe nuk gervisht dhe nuk le pluhur.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet