Ekspres kafeje

Detajet e produktit

Fuqia 1050 W


Ekspres kafeje First Austria Kafe expres ne shtepine tuaj Me trysni avulli Dizajn i bukur dhe elegant Kapaciteti i ujit 1.25 litra Material celik qe nuk ndryshket Me valvul sigurie Fuqia : 1050W

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet