Bra Set Strip

Detajet e produktit

Recipeta te kuqe, me dantelle ne kupat e gjoksit te cilat mund te hiqen, dhe me dy suspenders. Nje i cili mund te hiqet, dhe nje i rregullueshem ne permase. Mbyllje nga mbrapa. Kupat e gjiksit jane me pak mbushje. Tanga me dantelle e cila mund te hiqet ne pjesen e perparme dhe te mbrapme. Me 4 rripa suspender te cilet mund te rregullohen ose mund te hiqen. 90& poliamide, 10% elastane.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.