Anal Plug Los Analos Black

Detajet e produktit

Rimodeloni Fantazitë Anale! Plug anal në formë të shkallëzuar duke u zmadhuar gradualisht dhe me një mbajtëse për dy gishta. Madhësia e plotë: 17 cm. Thellësia e penetrimi t: 11.5 cm. Diametri: 1,7-3 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.