Anal Plug Jelly Fun Orange

Detajet e produktit

Për një trajtim anal të veçantë! Anal plug bërë nga material xheli të rrëshkitshëm ngjyrë portokalli, shumë fleksibël dhe i përkulshëm. Dizajni anatomik dhe bazamenti i gjerë me ngjitje me vakum e bëjnë këtë plug një lodër anale të përsosur dhe të sigurt për fillestarë dhe për ato me përvojë. Thjesht vendoseni në tokë, uluni siper saj dhe kënaquni.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.