Anal Plug Anal Master

Detajet e produktit

Plug anal bërë nga material i butë dhe i rrëshqitshëm. Thjesht futeni dhe shijoni kënaqësinë përmes anusit tuaj. Efekte shtese: ndërkohë që ky plug anal hyn në anusin tuaj, kanali vaginal ngushtohet shumë, si pasojë të dy ju do të shijoni një ndjenjë më të fortë orgazme. Me ngjyrë lëkure dhe me bazament me thithje me vakum.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.