Anal Plug Los Analos Purple

Detajet e produktit

Anal plug në ngjyrë lejla ma majë konike dhe fund të gjerë. Bazamenti me ngjitje me vakum e mban atë në kontroll të plotë. Thjesht vendoseni mbi një sipërfaqe solide dhe uluni mbi të.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.