Anal Plug Los Analos Red

Detajet e produktit

Anal plug i kuq me koke te holle per penetrim me te thjeshte dhe me ngjitje me vakum ne baze per nje kontroll maksimal. Gjatesia totale: 13cm. Gjatesia e penetrueshme: 11 cm, 1-2.7 cm diameter. Materiali: silikon.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.