Ndalues Dere Magnetike

Detajet e produktit

Ndalues dere magnetike, Nje pajisje e nevojshme per te ndaluar levizjen e deres dhe perplasjen e saj. Material celik inoks me cilesi te larte, njera nga fiksueset vendoset poshte deres dhe baza tjeter ne siperfaqen e dyshemes te cilat terhiqen bashke fale vetive magnetike, Rezistent ndaj ujit dhe korrizionit cka e ben ideale per cdo ambient, Mbroni murin tuaj nga dëmtimet e shumta!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.