Gereshere Prerese

Detajet e produktit

Gershere prerese, ndertuar nga material çeliku special me sipërfaqe kundra ngjitjes dhe ndryshkut, Ideale per prerjen e telave te ndryshem apo edhe për krasitje lulesh, peme frutore etj, Me doreza egonomike e cila është e përshtashme gjate punes. Permasa 200 mm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.