Ngjites i Dyanshem

Detajet e produktit

Ngjitesi magjik, Me nje dizanj me 2 shtresa ngjitese ne te dyja anet ideal per ta ngjitur ne mur apo cdo siperfaqe tjeter dhe te mbani objektet e ndryshme qe deshironi si: korniza fototgrafish, ene kuzhine, vegla pune apo aksesore te ndryshem, Ndertuar nga material me rezistencë te lartë, e thjeshte dhe praktike per perdorim kudo, Lahet mjaft lehte ne uje te rrjedheshem pasi eshte rezistent ndaj ujit, Gjatesia: 3 m. Mbajeni shtëpinë tuaj të pastër dhe të rregullt!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.