Prerese Dhe Mprehese Kuzhine

Detajet e produktit

Prerese dhe mprehese kuzhine 2 ne 1, Kaq praktike dhe e nevojshme ne kuzhinen tuaj, Lejon qe te prsini apo grini perimet dhe frutat ne forme spirale per pergatitjen e perberjeve apo sallatave te ndryshme, Me vend te posacem edhe per mprehjen e thikave duke i bere ato si te reja per cdo rast, Pastrohet mjaft thjeshte!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.