Vegel Pune 18 ne 1

Detajet e produktit

Vegl pune 18 ne 1, Ideale per te kryer nje sere punesh te ndryshme, 18 paisje ne 1 te vetme, Pefshin çekiç, pincë, sëpatë, hapese shishes, sharrë, kaçavida, çelësa, thike dhe shume te tjera, Dizajni i çelikut inox super i qëndrueshëm dhe rezistent, Projektuar për përdorim të përditshëm ne shtepi, servise apo kampe, Madhësia e vogël e ben kaq praktik ne perdorim dhe ruajtje të lehtë.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.