Mprehese Thonjesh Per Kafshet

Detajet e produktit

Mprehese thonjesh per kafshet, Mënyra e sigurt dhe e thjeshtë për të shkurtuar thonjtë e miqve tuaj te vegjel, Me zmadhim 5X per kapjen me te lehte te thonjve, Paisur edhe me drita super ndricuese LED qe t'ju ndihmoje ne shikim per te shkurtuar ne vendin e duhur, E pershtatshme per te gjitha llojet e kafsheve.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.