Ambazhur Me Freskuese

Detajet e produktit

Ambazhur kaq i vecante, Per ta vendosur ne tavanin e cdo ambienti, Vjen edhe ne formen e nje freskuese me 4 helika te cilat rrotullohen duke bere te mundur ftohjen e ajrit, Me 3 nivele shpejtesie dhe 2 zinxhire terheqes, Motor me zhurme te ulet, Dimensione: rreth 132 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.