Meter Elektronik

Detajet e produktit

Meter elektronik 3 ne 1, Ofron 3 menyra te ndryshme matjet: me ane te kordoni i cili bere nga materiale fleksibel qe mund te perkulet rreth objekteve, te rrotullimit i cili ju lejon te matni edhe objekte me kthesa duke e rrotulluar ate neper siperfaqe dhe me laser i cili ben matje direkte, Me ekran te madh LED te ndritshem qe shfaq numrat, Fale ketij metri mund te masni gjithcka ne menyre te shpejte, Ideal per matje te sakta ne cdo kohe.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.