Rrip Dobesimi Vibroaction

Detajet e produktit

Rrip Dobesimi Vibroaction eshte pajisja e duhur per te arritur pamjen tuaj te deshiruar. Menyra me komode per te humbur kilet e teperta. Dizenjuar per zvoglimin e yndyres se tepert dhe hollimin e trupit, Sistemi i operimit është i thjeshtë dhe i menjëhershëm, nëpërmjet tkurrjes së muskujve dhe rritjes së rrahjeve të zemrës do arrini rezulatet te shpejta dhe pa asnje perpjekje, Paisur me teknologji revolucionare vibruese qe krijojn ndjesine e nje masazhi, Mjafton thjesht ta vendosni ne zonen e deshiruar si: bark, vithe, bel, krahët, këmbët ose kudo që dëshironi dhe keni nevoje, Mund ta perdorni nderkohe qe po kryeni aktivitetet tuaja te perditshme, Paisur edhe me pultin per kontoll me te lehte.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.