Parashute Per Stervitje

Detajet e produktit

Parashute per stervitje, me rezitence te dyfishte, Ideale per te rritur forcen dhe shpejtesine tuaj ne vrapim, Paisur me rrip te rende te qendrueshem najloni per ta lidhur ne pjesen e belit, Madhesi e rregullueshme per t'ju pershtatur cdo perdoruesi, Mund te perdoret nga te gjitha moshat, kur jeni duke u stervitur ne fushe, luani lojra, ciklizem, kamping e kudo tjeter.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.