Thyrese Veze

Detajet e produktit

Thyrese Veze manuale, Nje paisje praktike per cdo kuzhine, Ideale per thyerjen e vezeve gjate procesit tuaj te gatimin duke ua bere punen me te shpejte dhe te lehte, Mjafton thjesht ta vendoni vezen ne mes te dy unazave dhe te shtypni dorezat, Thyreja e vezes do behet duke care lekuren e saj, Kujdeset edhe per higjenen e kuzhines suaj duke mos e ndotur ate, Dizanj ergonomik teper i sigurt ne perdorim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.