Prerese Bananesh

Detajet e produktit

Prerese Bananesh manuale, Me nje dizanj kaq praktik ju ndihmon ne prerjen e bananeve ne feta rrethore, ne menyre te shpejte dhe te lehte, Perfekte per pergatitjen e sallatave te frutave apo dekorimin e embelsirave te ndryshme, Tehe mjaft te mprehta celiku inoks, Dizanj ergonomik per thjeshtesi ne perdorim, Operim me nje dore, Praktike edhe ne pastrim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.