Grirese Erezash

Detajet e produktit

Grirese erezash manuale, Me nje dizanj kaq praktik ju ndihmon ne grirjen e erezave, majdanozit, koper dhe produkte te tjera te kuzhines pa shume mundim, Tehe mjaft te mprehta celiku inoks, Perdoret dhe pastrohet mjaft thjeshte edhe ne pjatatlarese.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.