Hapes Kavanozi

Detajet e produktit

Nje paisje qe do ju ndihmoje ne kuzhine, Dizenjuar per hapjen e kavanozeve dhe shisheve te ndryshem qe jane te veshtire per tu hapur ne menyren me te thjeshte, Mjafton te vendosni paisjen tek kapaku, te shtypni butoni dhe ajo do rrotullohet ne menyre automatike duke bere hapjen e kavanozit, Ka praktike dhe e nevojshme ne perdorim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.