Alvometer Dixhital

Detajet e produktit

Alvometer me ekran dixhital, Vjen me kabllot e provës, celes per fikje dhe ndezje, Voltazh: 200mV / 2V / 20V / 200V / 600V +/- (0.8% + 3), Funksionon me bateri, Permasat: 140 × 69 × 35mm


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.