Tenxhere Gatimi

Detajet e produktit

Tenxhere gatimi, Praktike per perdorim te perditshem ne kuzhine tuaj, Material inok i cilesise se larte, Me kapak dhe 2 dorezat perkatese, Rezistente ndaj temperaturave dhe ruan ngjyren, E pershtatshme per cdo lloj sobe: elektrike apo ato me gas, Diametri: 28 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.