Set Tasash

Detajet e produktit

Set me 3 tasa per perdorim te perditshem ne kuzhinen tuaj, Perfekte per ruajtjen e fresket te ushqimeve, Material qelq te cilesise se larte te pajisur secili me kapaket perkates blu, Rezistente edhe ndaj temperaturave, Me permasa rreth: 18 cm, 15 cm dhe 11 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.