Set Filxhane Caji

Detajet e produktit

Set me 2 filxhane caji, Te bardhe me nje dizanj kaq te bukur me zemra dhe pjata ne forme te vecante, Vijne se bashku me luge, Porcelan i cilesise se larte, Ideale per perdorim vetjake ne shtepi apo per qerasje te vecanta!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.