Ambazhur Me Drita

Detajet e produktit


Nje ambazhur kaq i bukur dhe i vecante per dekorin e ambienteve tuaja, Me ngjyra te ndryshme me efekt 3D te cilat ndryshohen me ane te prekjes, Ndizet dhe fiket me anen e nje butoni perkates, E karikueshme dhe ekonomike ne te nejten kohe.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet