Ambazhur dhe Elektrik Ndricimi

Detajet e produktit

Ambazhur dhe elektrik ndricimi 2 ne 1, me nje dizanj portabel me drita LED, Mund te perdoret si ambazhur ne tavolinat tuaja te punes apo si elektrik ne piknik, kamping apo gjueti, Me buton per fikjen dhe ndezjen, Ngarkohet me bateri diellore, Fuqia: 1 W.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.