Ambazhur Ndricimi

Detajet e produktit

Ambazhur kaq i vecante per ndricimin e ambienteve tuaja te brendshme, Me 15 drita LED me ndriçim të madh dhe sistemin e ndezjes me prekje, duke ju dhënë më shumë komoditet dhe lehtësi për t'u ndezur dhe fikur, me 3 nivele ndricimi dhe trup fleksibel per tu akomoduar dhe pozicionin qe deshironi, Funksionon me bateri dhe karikohet me kabllo USB, Gjatesia: 35 cm, Bateri: 3000 mAh Li-bater


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.