Set Thikash dhe Aksesore

Detajet e produktit

Nje set kaq i domosdoshem thikash dhe aksesore kuzhine per cdo shtepi apo restorant, Perfshin 5 thika te llojeve te ndryshme duke filluar nga me e vogla deri tek me e madhja per perdorime me profesionale + nje pastruese per mishin + gershere kuzhine, Tehe mjaft te mprehta prej celiku inoks te cilesise se larte, dizanj modern, Vijne te vendosura ne mbajtesen e tyre


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.