Mbajtese Buke

Detajet e produktit


Mbajtese buke me grile E lejon buken te ajroset edhe kur eshte e nxehte Higjenike dhe estetike Dizenjo e thjeshte ngjyre argjendi me efekt pasqyre Me permasa: 37 * 27.5 * 8 cm

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet