;

Shall Me Ngrohje

(0 Vleresime)

1,490 Lekë

Shitesi: Magic Shop Gjendja: Ne Stok

  • Shall me ngrohje termike, i pershtatshem per te gjithe ata qe kane probleme me dhimbjet e qafes (dhimbje te muskujve te qafes, dhimbjet cervikale, spondeliatroza etj). Nxehtësia përmirëson qarkullimin e gjakut në qetësimin e muskujve dhe nyjeve për shërim. E pershtatshme per te gjithe, sidomos per problemet e përbashkëta të lidhura me moshën, tensionin dhe inflamacionin. Mbajtesja synon të ndihmojë në forcimin e lëvizshmërisë, fleksibilitetin, gamën e lëvizjes dhe rikuperimin e muskujve. Ofron mbështetje të qëndrueshme.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Shall me ngrohje termike, i pershtatshem per te gjithe ata qe kane probleme me dhimbjet e qafes (dhimbje te muskujve te qafes, dhimbjet cervikale, spondeliatroza etj). Nxehtësia përmirëson qarkullimin e gjakut në qetësimin e muskujve dhe nyjeve për shërim. E pershtatshme per te gjithe, sidomos per problemet e përbashkëta të lidhura me moshën, tensionin dhe inflamacionin. Mbajtesja synon të ndihmojë në forcimin e lëvizshmërisë, fleksibilitetin, gamën e lëvizjes dhe rikuperimin e muskujve. Ofron mbështetje të qëndrueshme.

Magic Shop

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.