;

Sistem alarmi 2 ne 1 Steelmate SK02 Engine Block

(0 Vleresime)

7,490 Lekë

Shitesi: Auto Bebi Gjendja: Ne Stok

  • Teknologji e larte dhe e certifikuar nga Bashkimi Europian per prodhimin e sistemeve te alarmit. -Sistem Engine lock i cili bllokon ndezjen e motorrit dhe sistem alarmi te dyja ne nje paketim te vetem. -Bllokim automatik. -Riaktivizim automatik. -Sinjalizim me ane te drites pulsuese dhe vribrimit ne raste ngacmimi te makines. -Mbrojtje dyfishe. -E pajisur me sistem Anti-decoding kunder ckodimit i cili ju garanton siguri maksimale! - Ne paketim jane te perfshira te gjitha pajisjet nderlidhese per sistemin si dhe 2 pulte komandimi.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Teknologji e larte dhe e certifikuar nga Bashkimi Europian per prodhimin e sistemeve te alarmit. -Sistem Engine lock i cili bllokon ndezjen e motorrit dhe sistem alarmi te dyja ne nje paketim te vetem. -Bllokim automatik. -Riaktivizim automatik. -Sinjalizim me ane te drites pulsuese dhe vribrimit ne raste ngacmimi te makines. -Mbrojtje dyfishe. -E pajisur me sistem Anti-decoding kunder ckodimit i cili ju garanton siguri maksimale! - Ne paketim jane te perfshira te gjitha pajisjet nderlidhese per sistemin si dhe 2 pulte komandimi.

Auto Bebi

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.