;

Magic Stick

(0 Vleresime)

1,190 Lekë

Shitesi: Magic Shop Gjendja: Ne Stok

  • Shkop argetues per truke te ndryshme magjike. Shkopi ka gjatesine 6 cm kur eshte i mbyllur, dhe ne me pak se 1 sekond mund te hapet dhe te arrije gjatesine 110 cm. Perdorimi: 1 - Mbajeni shtypur butonin e hapjes. (lart eshte butoni i hapjes, poshte eshte siguresa) 2 - Prisni derisa siguresa te marri drejtimin per poshte. 3 - Duhet te keni kujdes 2 gishtat e fundit te dores. 4 - Mos e drejtoni nga fytyra. 5 - Ne momentin qe leshoni butonin e hapjes, krijoni nje distance nga pellemba e dores me shkopin, pra mos e mbaj shtenguar shkopin gjate hapjes. Kujdes: te mbahet larg femijeve.
Sasia
Raporto

Kodi: #66135

Kategori:Elektronika, Argetim, Aksesore

Kontakt

Shperndaje

Shkop argetues per truke te ndryshme magjike. Shkopi ka gjatesine 6 cm kur eshte i mbyllur, dhe ne me pak se 1 sekond mund te hapet dhe te arrije gjatesine 110 cm. Perdorimi: 1 - Mbajeni shtypur butonin e hapjes. (lart eshte butoni i hapjes, poshte eshte siguresa) 2 - Prisni derisa siguresa te marri drejtimin per poshte. 3 - Duhet te keni kujdes 2 gishtat e fundit te dores. 4 - Mos e drejtoni nga fytyra. 5 - Ne momentin qe leshoni butonin e hapjes, krijoni nje distance nga pellemba e dores me shkopin, pra mos e mbaj shtenguar shkopin gjate hapjes. Kujdes: te mbahet larg femijeve.

Magic Shop

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.