;

Tigan Gatimi Black Line

(0 Vleresime)

2,790 Lekë 5,990 Lekë (-53%)

Shitesi: Vitapur Albania Gjendja: Ne Stok

  • Tigan Gatimi Black Line, Ideal per gatimin e ushqimeve ne menyre te shendetshme, bere nga material alumin i cilesise se larte, Me veshje minerale jo ngjitese te cilat sigurojne një mënyrë natyrale të gatimit dhe pjekjes me yndyrë të ulët. Ushqimi kështu ruan të gjitha vitaminat dhe mineralet që i duhen trupit tonë për një mënyrë jetese të shëndetshme, I pershtatshem per te gjitha sobat edhe ato me induksion, Doreze ergonomike prej druri per perdorim te lehte dhe rezistente ndaj nxehtesise, Dimensione: 49,5 x 28 x 6 cm.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Tigan Gatimi Black Line, Ideal per gatimin e ushqimeve ne menyre te shendetshme, bere nga material alumin i cilesise se larte, Me veshje minerale jo ngjitese te cilat sigurojne një mënyrë natyrale të gatimit dhe pjekjes me yndyrë të ulët. Ushqimi kështu ruan të gjitha vitaminat dhe mineralet që i duhen trupit tonë për një mënyrë jetese të shëndetshme, I pershtatshem per te gjitha sobat edhe ato me induksion, Doreze ergonomike prej druri per perdorim te lehte dhe rezistente ndaj nxehtesise, Dimensione: 49,5 x 28 x 6 cm.

Vitapur Albania