;

Baze Per Prerje dhe Kosh Lares 2 ne 1

(0 Vleresime)

990 Lekë

Shitesi: Kitchen & Home Gjendja: Ne Stok

  • Paisja e duhur ne kuzhine, Me 2 ane: ne njeren sherben si baze mbeshtetese per prerjen e frutave dhe perimeve te ndryshme ndersa ne anen tjeter perbehet nga nje kosh per larjen dhe kullimin e tyre, ndertuar nga materiale plastike pa BPA dhe teper rezistent, Baze qe qendrueshme qe nuk rreshqet, praktik dhe i lehte edhe ne pastrim.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Paisja e duhur ne kuzhine, Me 2 ane: ne njeren sherben si baze mbeshtetese per prerjen e frutave dhe perimeve te ndryshme ndersa ne anen tjeter perbehet nga nje kosh per larjen dhe kullimin e tyre, ndertuar nga materiale plastike pa BPA dhe teper rezistent, Baze qe qendrueshme qe nuk rreshqet, praktik dhe i lehte edhe ne pastrim.

Kitchen & Home